2013 portret schilderijen

van particuliere opdrachtgevers als cadeau voor verjaardag, huwelijksjubilea en wanneer mensen met pensoien gaan.

Schilderijen uitleen op jaar basis op maat
particuliere opdrachtgever voor bed and breakfast appartementen.

2012 Kunst en Advies=opdracht op maat.
1 jan.: speciaal voor calvin klein tweelingmodellen, 2 struisvogel maskers gemaakt voor een foto shoot met struisvogelleer handtasjes.

2011vanaf heden t/m december bied ik mijn Kunst en Advies op maat aan

- omdat ik gevraagd word portretten te tekenen en te schilderen van overleden ouders. Als verjaars kado wordt het gegeven aan familie leden
om de familie band te sterken of als een herdenking van de geliefde ouder. Kijk voor het voorbeeld in portfolio, in opdracht en klik op link
geschilderd portret

- en maak ik een pet, hoed en Tangandé design jas op maat voor een man of vrouw met een eigen smaak. De kleur en stofkeuze laten de behoefte zien heel eigen en uniek te zijn en met het speciaal ontwerp een uitstraling te hebben naar zijn of haar ongeving.

- zoals mij inhuren voor portret tekenen op feesten en partijen: 100 euro per uur incl.BTW ( min. 3 portretten per uur, zie voorbeelden houtskool portretten

- live houtskool portret in opdracht 90 euro incl. BTW in het atelier

- programma trainingsdag voor een bedrijf
dia (2,39 min)

- losmaak oefening tijdens schilderworkshop video (3,20 min)

 

 

Om welke opdrachten kan het ook gaan?

Steeds vaker word ik benaderd op straat door de hoeden die ik draag dansperformances die ik geef of door mijn speciale vistekaartjes die ik laat zien tijdens mijn tentoonstellingen, workshops, of door bezoekers van mijn site.
Het is een apart soort type mens, geïnteresseerd in het gebruik van mijn kunst.

zoals:

- een naar design-mal gevormde vilten extra kleine hoed bij een speciale kleur geborduurde jas voor een eigenzinnig creatief docente
- een vier jaargetijde schilderij aqryl op doek voor een ideeën maakster
- een uitvergrote fotoprint op canvas van een familie beeldhouwwerk op foto voor een Engels docente
- masker afdrukken van twee gezinnen, India's en Hollands als familie cadeau van een yoga docente
- visite kaartjes met haar eigen symbool voor een Engels Italiaans schrijfster/vertaalster
- een CV portfolio met foto's voor een beeldend kunstenaar
- een digitaal getekende folder voor een theatertournee van een Indische theatermaakster
- handbeschilderde keramisch borden binnen het thema 'heimwee' voor Indische oudjes voor een Indische projecten bureau.
- een design Topi Tangan tas vol met kunstobjecten na afloop van een kunstzinnig cultureel dagje uit in 's-Hertogenbosch voor docente en collegae administratie uit een andere stad.
- voor een huwelijk maskerschalen maken
  geïnspireerde ceremoniedans geven voor een speciale gelegenheid, zoals opening, kunstsymposium of huwelijk

...

het zijn unica op kleine schaal.


Wie zijn mijn opdrachtgevers?
Mijn opdrachtgevers zijn vaak eigenzinnige, creatieve, hoogopgeleide leidinggevende personen, die van een verrassing houden.

Denk bijvoorbeeld aan zogenaamde 'art-print on canvas', al dan niet voorzien van een lijst. Hierbij gaat de interesse uit naar bepaalde per-soonlijke onderwerpen of stijlen. Enkele voorbeelden van eerdere opdrachtgevers staan hiernaast afbegeeld en onder portfolio > in opdracht.
Voor de opdrachtgevers kunnen de volbrachte kunstwerken uitzonderlijk uniek zijn, omdat zij van begin af aan meekijken met het maak proces en in het proces meedenken en aangeven hoe een opdracht er uiteindelijk uit mag zien. Door de persoonlijke benadering - en overleg met de kunstenaar - wordt het een gezamenlijk kunstwerk dat niet eerder is getoond.

Van inspiratie tot persoonlijke benadering.
Om u als opdrachtgever, in de gelegenheid te stellen via mijn website inspiratie op te doen, voor uw ideeën en deze kenbaar te maken per telefoon of e-mail voor een opdracht, heb ik een grote diversiteit aan kunstwerken in mijn portfolio staan, die mijn stijl van kunst en mijn breed georiënteerd zijn in verschillende persoonlijke onderwerpen en verscheidene technieken laat zien.

Plaatsing website
In een later stadium wil ik (met uw toestemming natuurlijk) uw voltooide opdracht toegankelijk maken voor anderen. Door het resultaat te tonen op mijn website geeft u aan hoe uniek u bent. U vindt daarbij aansluiting bij de andere bijzonder uitzonderlijke opdrachtgevers en bent u inspirator voor anderen.

Eerste afspraak
Indien u interesse heeft, verzoek ik u om uw opdracht per e-mail naar mij te zenden met een omschrijving van uw idee, in welke vorm/techniek u het had bedacht, hoe groot in welke hoeveelheid, wanneer het af moet zijn en voor wie het bestemd is en voor welk budget u het wil laten maken.

Zeer uiteenlopende opdrachten
Omdat mijn opdrachtgevers tot nu toe zeer uiteen lopende opdrachten hebben gegeven, ga ik met u in overleg in welke techniek, vorm en uitvoering het gegoten kan worden binnen uw aangegeven budget.
Ik ga uit van dat alles mogelijk is in welke vorm of techniek dan ook en denk met u mee wat binnen mijn mogelijkheden, talent en vaardigheden, inzicht en kennis, creatieve geest en stijl uitgevoerd kan worden.
Graag ontvang ik van u afbeeldingen per e-mail, wanneer nodig van voorbeelden van wat u aanspreekt:
Afbeeldingen mogen in .jpg formaat toegezonden worden, een formaat van 450 x 300 pixels volstaat.

Inplannen
Ik heb regelmatig nieuwe opdrachten. Indien mogelijk wil ik op uw verzoek snel reageren en een planning maken over voorbereiding, start materiaal, schets ontwerp, werkproces zodat de uitvoering voor uw opdracht op tijd af kan zijn.

Beeldrecht
Met het opsturen van mijn schetstekening, van begin-en tussenresultaten, voor en tijdens het werk proces, mogen de afbeeldingen zonder mijn toestemming niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden of reproduktie. Ik ben aangesloten bij Pictoright en zij behartigen mijn belangen. Wel geef ik toestemming afbeeldingen tijdens het werkproces te laten zien aan geïnteresseerde partijen. Indien zij concrete interesse tonen in mijn werk, talent, werkwijze, inzicht, kennis, creativiteit en vaardigheden neem ik graag contact met hen op.

Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kunt u altijd contact met mij opnemen:
Tel: 073 - 613 69 06
E-mail: BiancaTangande@hotmail.com
Gezinsmaskers van Zorany
 
Vierjaargetijden 'Gouden regen - zomer' Wies van de Star
 
Hoed opdracht Annemiek Wegman
 

Kroepoek
Huisstijl opdracht: n.a.v. folder, affiche, logo, brief papier en visite kaartje voor theatermaakster Dominique Roskott haar voorstelling Kroepoek en Indisch theater Djempol
2005/2007 zie huisstijl digitaal getekende logo en folder tekeningen op website www.djempol.nl

Designed by Tristan Raggers Copyright © Onwalkabout.nl